Entertainer PT - шаблон joomla Оригами

Hallgasson zenét

Padlók, parketták felületkezelései

Felületkialakítások

Struktúrálás

A parketta felületét speciális kefékkel dolgozzák meg. A végleges felület a laza, lágyabb részek meghatározott mélységben történő kikefélésével alakul ki. Ez a művelet még jobban kihangsúlyozza a fa természetes erezetét, rajzolatát.
 
 

Fózolás

A parkettaszálak két hosszanti vagy mind a négy élét 30 fokban marással letörjük, így lerakáskor az illetéseknél egy V-alakú, a letörés nagyságának megfelelő bevágás látható.
 
 

Meszezés

A parkettán a strukturálással kialakított barázdákat egy fehér anyaggal töltik fel, így jön létre a végleges felüle.
 
 
 

 

Felületkezelések

 

Selyemfényű lakkozás

A legelterjedtebb felületkezelési módszer, mely nyolc lakkréteggel bevont, zárt pórusú, jó karc- és kopásálló tulajdonságokkal rendelkező, könnyen tisztítható felületet hoz létre.
 
 

Mattlakkozás

A természetes anyag felületéhez közelítő, kevésbé fénylő lakkozás, amely a selyemfényű lakkhoz hasonlóan ellenálló és könnyen ápolható.
 
 

Olajhatású mattlakkozás

Nyitott pórusú, a fa természetes rajzolatát még jobban kiemelő lakkozási eljárás.
 
 

Pácolás

A pácolás lehetőséget nyújt a fa színének megváltoztatására, a természetes színtónusok további kiemelésére. A fa rajzolatának eltakarása nélkül változtatja meg a felület színét.
 
 

Natúr olajozás

Természetes, nem szintetikus előállítású olajat használó felületkezelési módszer, amely természetes megjelenést kölcsönöz a fának, kiemeli annak rajzolatát és erezetét. Egyszer olajozott, ezért lerakás után további olajozást igényel. Rendszeres ápolással több éven át megőrzi eredeti megjelenését.
 
 

Kész olajozás

Természetes olajjal történő felületkezelési eljárás, amely természetes megjelenést kölcsönöz a fának, kiemeli annak rajzolatát és erezetét. Lerakás után további olajozást nem igényel. A natúr olajozásnál ellenállóbb, de csak rendszeres ápolással őrzi meg több éven át az eredeti arculatát.
 
 

 

Pannon Parkett hírlevél

Budapest, XIII. kerület Teve utca 27.
Telefonszámaink:  30 9625 117
Nyitvatartás: H-Cs: 10-18 P: 10-16.30 Sz: 10-12