Entertainer PT - шаблон joomla Оригами
  • Főlap
  • Szalagparketta
  • Graboplast
  • Eminence szalagparketta

TEKINTSE MEG PARKETTA AKCIÓINKAT IS !!!

Hallgasson zenét

Graboplast EMINENCE szalagparketta

Elegancia és megújulás. A GRABO EMINENCE szalagparketták széles választékukkal a kompromisszummentes döntéshez segítik azokat, akik a legmagasabb esztétikai és műszaki elvárásokat támasztják egy padlóburkolat iránt. A különös gondossággal válogatott, kimagasló minőségű faalapanyagokból gyártott, egysávos termékcsalád tagjai többféle felület-és profilmegmunkálással érhetőek el.

A Grabo parketták gyártása során a tökéletességre törekedve sem feledkezünk meg arról, hogy az alapanyag, mellyel dolgozunk, a természet ajándéka. Fontosnak tartjuk, hogy a minőségi termékek előállításához felhasznált fa olyan ellenőrzött forrásból származzon, mely garantálja, hogy működésünkkel a környezettel összhangban, a fenntartható fejlődés részeként teremtsünk értéket.
Ennek biztosítása és folyamatos felügyelete mindannyiunk közös érdeke. Ezen elhivatottság vezetett bennünket, amikor elhatároztuk: a Grabo parketták a világszerte elismert PEFC tanúsítás elveinek megfelelve, igazoltan a fenntartható erdőgazdálkodás szellemiségében készüljenek.

Pannon Parkett hírlevél

Budapest, XIII. kerület Teve utca 27.
Telefonszámaink:  30 9625 117
Nyitvatartás: H-Cs: 10-18 P: 10-16.30 Sz: 10-12